Tankar i en nybörjares huvud.

Ljuset är åter tillbaka över våra nejder. Vinterns mörka slöja trängs bort och fågelkvitter ljuder från disiga skogsdungar i morgonsolen. Våren knackar på, även om Kung Bore fortfarande håller en vakande hand över landskapet. 
 Början på året präglas av en nervös väntan och behaglig längtan. Familjen har gjort det största inköp någonsin och det känns i maggropen. En sommarstuga på hjul. Det är nu ca 5 veckor kvar till beräknad leverans. Planeringen är i full gång och listan på ateraljer är bantad till det mest nödvändiga. Det får bli en säsong där vi ”bor in” oss och utvärderar prylbehovet under resans gång. 
En av alla de tankar som florerar i mitt relativt tomma campinghuvud är ”första resan”. Till vilken avlägsna plats, långt från all ära och redlighet ska jag ställa upp vagnen för första gången? Till viken avkrok ska vi bege oss för att träna, göra bort oss och misslyckas för att i nästa sväng rulla in på en välfylld camping som riktiga proffs? Ja det är så tankarna går nu. 
 
Kanske tillbringar vi första natten i husvagnen bakom betongfabriken i Frestersbyn/Dalsland. 
Jag återkommer.
Mvh Ade.

Kommentarer

 1. Kul att läsa, vi var i samma situation för precis ett år sedan. Vi valde en camping på nära håll utifall något tekniskt problem skulle uppdagas.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för kommentaren Ulf!

   Ja det är mycket att tänka på.

   Radera
 2. Kul att du skriver Fredrik. Fina bilder!
  Fredrik Bergqvist

  SvaraRadera

Skicka en kommentar