Bloggpilleri!

Idag har det varit slappardag med stort S.
Plockat lite, gjort rent grillarna och pillat lite med bloggarna. Jag har använt WP den senaste tiden. En av anledningarna var att jag kopplade på kommentarerna på G+ till Blogger och då var folk,  som eventuellt fick lite lust att kommentera ett inlägg, tvungna att ha ett Googlekonto. Fail!

Nu har jag plockat bort den funktionen och tänker således att testa lite här på Blogger igen.
Japp! Jag vet att det är ett jädrans hoppande men ni märker inte så mycket hoppas jag. Det är ju inte så att jag spottar ur mig inlägg.

Nu blir det en promenix med Maria för att senare köra Mellansnigel till farmor +AnnBritt Jansson där han ska gödas några dagar.

På återseende!

Två av tre. 

Kommentarer

 1. Det var nog en smart idé. Lycka till med hoppandet, även om jag personligen hoppas på att du åter landar med WP senare och trivs bäst där.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag velar ju fram och tillbaka. iPhone eller inte, Wp eller Blogger. Jag får fanimej panik. Ena dagen vill jag ha en sak, andra något annat. Kan aldrig bestämma mig.

   Radera
  2. Förstår dig fullständigt! Jag är likadan, fast det gäller mer YouTube och annat skit där jag inte får som jag vill. Det är asjobbigt att inte kunna släppa vissa saker och acceptera.

   Radera
 2. Känner igen mig. Men nu trivs jag bra på egen WP domän. Ha det fint.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar