Fortsätt till huvudinnehåll

Det drar ihop sig!

Imorgon börjar på mitt nya jobb. Ett jobb som jag velat ha dom senaste tre åren.
Äntligen kom chansen och jag tog den.
Säljare/byggrådgivare på XL-Bygg i Mellerud.
Spännande med nya arbetsuppgifter.
Hoppas jag har lite säljartalang. Rådgivningen klarar jag nog efter 20 år som snickare.
Håll tummarna!

#adesvarldPost imported by Google+Blog for WordPress.

Kommentarer

 1. Knæk og Bræk som vi siger i DK.......... :)

  SvaraRadera
 2. Man får gratulera så mycket!

  SvaraRadera
 3. Då vet jag var vi kommer när vi behöver lite rabatt :-D

  SvaraRadera
 4. Grattis! Roligt att du fått ett jobb du verkligen vill ha. Du klarar det säkert galant, men lycka till kan man väl få med sig i alla fall :-)

  SvaraRadera
 5. Ett supergrattis! Du kommer att få det kanon där!

  SvaraRadera
 6. Jag tror att många ser på säljare som antingen tröttsamma typer som antastar en per telefon eller utanför köpcenter med "frågan" om vilket mobilabonnemang man använder.. eller som en Will Smith i "Persuit of happiness".

  Jag tycker sälj är intressant (har aldrig och kommer aldrig att ägna mig åt det) eftersom det kräver en förmåga att bli omtyckt och en förmåga att övertala. En säljare har ett mycket brett spektrum att arbeta i.. från att sälja idéer till produkter. Och - om han är en bra säljare - inse att han säljer drömmar.

  SvaraRadera
 7. Det kommer säkert att gå bra. Skall tänka på dig.

  SvaraRadera
 8. Duuuu jag skulle behöva lite trall i sommar ;-)

  SvaraRadera
 9. Det blri ju perfekt! GRATTIS :D

  SvaraRadera
 10. Lycka til med din nya utmaning!

  SvaraRadera
 11. Rådgivningen är den viktigaste biten sen är rutiner o prissystem olika så man får lära nytt =) Ett jobb jag kan tänka tillbaka på o sakna! Lycka till!!

  SvaraRadera
 12. Lycka till. Du kommer att fixa det hur bra som helst.

  SvaraRadera
 13. Lycka-till-spark i häcken då!!

  SvaraRadera
 14. Gillar ordet kneg. Helt OT såklart, men... Ville bara nämna det.

  SvaraRadera
 15. Kul, tror det kommer gå bra för dig!
  Såpass glad, utåtriktad och hjälpsam som du är här tror jag det där är ett toppkneg för dig.

  SvaraRadera
 16. Lycka till! Härligt att få chansen att jobba med det man drömt om :)

  SvaraRadera
 17. Stort lycka till! Det där grejar du galant!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Låna och lev, eller spara och dö?

Varför är det så viktigt för vissa att husvagnen är kontant betald? Om 11 år så är min nya vagn också betald. Visserligen inte kontant men jag har slitit och släpat för pengarna lika hårt som den som sparat.
Jag har inte haft möjlighet att spara tusentals kronor varje månad för att kunna köpa den vagnen vi ville ha innan barnen var födda. Det är först nu som ekonomin har stabiliserats och möjligheten finns. Något sent med tanke på att endast två barn bor kvar hemma och en av dem är 17 och måttligt intresserad av att följa med. Men dottern på nio är överförtjust! Hon har en väska packad “stand by” i fall att. Det är så verkligheten ser ut iallafall.
Om jag skulle börja spara pengar till husvagn i detta nu, när den gröna kvisten växer sig allt starkare, så hade ju även min dotter flytt fältet när tiden var inne för att hämta vagnen. Jag hade närmat mig 60 och husbil kanske hade varit ett bättre alternativ. Men då hade jag nog fått spara ett årtionde till och endast mina barnbarn hade fått …

Är vi alla alkoholister?

Det märks att det är helg. För mig är det tröttheten som slår till. Jag är alltid tröttare på fredag eftermiddag än någon annan dag. Piggast är jag naturligtvis på måndag morgon. Jag tillhör ju den lilla skara som verkligen vilar under helgen.
Mina sociala flöden svämmar över av bilder på fulla vinglas, kylskåp fyllda med “fulöl”. Stämningen är hög.

Män postar bilder på tända grillar med fokus på en öppnad burk öl av den importerade sorten. Till denna grillbild finns en text där det beskrivs hur viktig den där ölen är. 

Kvinnor postar bilder där de tillsammans med väninnor håller upp välfyllda vinglas. Även till dessa bilder på kvinnor i yngre medelåldern finns det en text som går ut på att det ska drickas vin och det är det som är viktigt för att verkligen ha kul.

Husvagnsägarna är helt i extas. Äntligen ska de ut på premiärturen till deras favoritcamping. Här hade det kunnat postats vackra vyer på omgivningarna men istället ser vi ett foto inifrån ett skumt förtält. På bordet står en…

Storsnigel has left the building.

Förr eller senare händer det. Barnen växer upp till små vuxna individer som får ta körkort, rösta i riksdagsvalet och förhoppningsvis skaffar de ett jobb efter avslutad skolgång. Många av dessa nya vuxna längtar till att få klara sig på egen hand och skaffar ett eget litet skyffe och där är enligt mig mitt jobb som uppfostrande förälder finito. My job is done! Att som ung vuxen fortsätta att parasitera på sina hårt arbetande föräldrar kan i längden vara ödesdigert för kaxiga, vuxna wannabies som tror sig veta allt om världen bara för att de har stått på ett studentflak som har åkt två varv runt torget. Risken är stor att dessa i sinom tid blir utsparkade.
Storsnigel tillhör de som tog chansen att starta ett eget liv i egen bostad så fort studentmössan hamnade på hatthyllan. En liten stuga på landet med allt som behövs. Ca 15 minuter från stan.
Jag är inte ledsen. Jag är glad för hans skull. Han ligger inte längre i startgroparna. Startskottet har gått och han är mitt inne i loppet.
Sakn…