Fortsätt till huvudinnehåll

I "Dagens fråga"!

Konstigt att Aftonbladet inte har med det näst största sociala forumet.Post imported by Google+Blog for WordPress.

Kommentarer

 1. Är nog till stor del beroende på bristen på marknadsföring av tjänsten. Känns inte som att Google direkt hårdsatsar på att sprida tjänsten.

  SvaraRadera
 2. Jag kan inte annat än hålla med dig +Lennart Alknäs

  SvaraRadera
 3. Ja det är rätt konstigt egentligen. Men jag upplever sverige som extremt fb-lojalt. Det är egentligen ingen jag känner som känner till/använder g+. Men man har ju lärt känna störtsköna människor här istället. :)

  SvaraRadera
 4. Dom är rädda för g+ för dom vet att vi är farliga ;)

  SvaraRadera
 5. +Fredrik Adetoft fixar du en länk ;-)

  SvaraRadera
 6. Bra iniativ +Freddy Håkansson så kan alla trycka på annan :-D

  SvaraRadera
 7. Länk till dagens fråga Adde så vi kan mobilisera spökmaffian.

  SvaraRadera
 8. Det finns ju "någon annan" där. Du får mobilisera plusmaffian att gå in och klicka där ;-)

  SvaraRadera
 9. Det problemet är ju så uppenbart att man inte ens tänker på det.

  SvaraRadera
 10. Mycket bra där +Jan-Eric Lindh

  SvaraRadera
 11. En smart tanke +Jan-Eric Lindh kanske en luten samlad spökaktion.

  SvaraRadera
 12. Ett problem är ju också att FB får gratisreklam via många radioprogram vilket definitivt inte ligger i Sveriges Radios uppdrag: http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=3113&artikel=1971435. I vissa program blir programledaren nervös när t.ex. en inringande person nämner ett företagsnamn för att i nästa mening själva, ogenerat och ensidigt ge reklam för FB, gå in på vår Facebooksida osv!!. Borde nog anmälas till Granskningsnämnden.

  SvaraRadera
 13. http://mobil.aftonbladet.se/nyheter

  SvaraRadera
 14. Jag kan berätta att alternativ någon annan (G+) ligger på 3 plats vi är före Twitter

  SvaraRadera
 15. Det är inte så stor ide. Vi behöver 15.000 röster...

  SvaraRadera
 16. Jag hittade omröstningen tillslut. Låg långt ner i deras app

  SvaraRadera
 17. Hittar ingen omröstning? Mängden gratisreklam som FB får från ICA till Sveriges Radio är beklämmande. Ica gör så klart som de vill men SR är ju vi alla liksom.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Låna och lev, eller spara och dö?

Varför är det så viktigt för vissa att husvagnen är kontant betald? Om 11 år så är min nya vagn också betald. Visserligen inte kontant men jag har slitit och släpat för pengarna lika hårt som den som sparat.
Jag har inte haft möjlighet att spara tusentals kronor varje månad för att kunna köpa den vagnen vi ville ha innan barnen var födda. Det är först nu som ekonomin har stabiliserats och möjligheten finns. Något sent med tanke på att endast två barn bor kvar hemma och en av dem är 17 och måttligt intresserad av att följa med. Men dottern på nio är överförtjust! Hon har en väska packad “stand by” i fall att. Det är så verkligheten ser ut iallafall.
Om jag skulle börja spara pengar till husvagn i detta nu, när den gröna kvisten växer sig allt starkare, så hade ju även min dotter flytt fältet när tiden var inne för att hämta vagnen. Jag hade närmat mig 60 och husbil kanske hade varit ett bättre alternativ. Men då hade jag nog fått spara ett årtionde till och endast mina barnbarn hade fått …

Är vi alla alkoholister?

Det märks att det är helg. För mig är det tröttheten som slår till. Jag är alltid tröttare på fredag eftermiddag än någon annan dag. Piggast är jag naturligtvis på måndag morgon. Jag tillhör ju den lilla skara som verkligen vilar under helgen.
Mina sociala flöden svämmar över av bilder på fulla vinglas, kylskåp fyllda med “fulöl”. Stämningen är hög.

Män postar bilder på tända grillar med fokus på en öppnad burk öl av den importerade sorten. Till denna grillbild finns en text där det beskrivs hur viktig den där ölen är. 

Kvinnor postar bilder där de tillsammans med väninnor håller upp välfyllda vinglas. Även till dessa bilder på kvinnor i yngre medelåldern finns det en text som går ut på att det ska drickas vin och det är det som är viktigt för att verkligen ha kul.

Husvagnsägarna är helt i extas. Äntligen ska de ut på premiärturen till deras favoritcamping. Här hade det kunnat postats vackra vyer på omgivningarna men istället ser vi ett foto inifrån ett skumt förtält. På bordet står en…

Storsnigel has left the building.

Förr eller senare händer det. Barnen växer upp till små vuxna individer som får ta körkort, rösta i riksdagsvalet och förhoppningsvis skaffar de ett jobb efter avslutad skolgång. Många av dessa nya vuxna längtar till att få klara sig på egen hand och skaffar ett eget litet skyffe och där är enligt mig mitt jobb som uppfostrande förälder finito. My job is done! Att som ung vuxen fortsätta att parasitera på sina hårt arbetande föräldrar kan i längden vara ödesdigert för kaxiga, vuxna wannabies som tror sig veta allt om världen bara för att de har stått på ett studentflak som har åkt två varv runt torget. Risken är stor att dessa i sinom tid blir utsparkade.
Storsnigel tillhör de som tog chansen att starta ett eget liv i egen bostad så fort studentmössan hamnade på hatthyllan. En liten stuga på landet med allt som behövs. Ca 15 minuter från stan.
Jag är inte ledsen. Jag är glad för hans skull. Han ligger inte längre i startgroparna. Startskottet har gått och han är mitt inne i loppet.
Sakn…