Fortsätt till huvudinnehåll

Efter våldsamma rubriker i pressen och klass 2 varningar som skrämt upp medborgarna...

Efter våldsamma rubriker i pressen och klass 2 varningar som skrämt upp medborgarna som vallfärdade till handelsbodarna för att bunkra konserver och lysfotogen så är det på sin plats med ett minnesmärke över den fruktansvärda snöstormen!

#adesvarldPost imported by Google+Blog for WordPress.

Kommentarer

 1. Åja, det är inte över än. Det pressar på bra här för att bli en centimeter till på gräsmattan. ;)

  SvaraRadera
 2. Hahahahaha... skrattar så jag gråter... Precis sådär ja!

  SvaraRadera
 3. Haha

  Tillräckligt för sj ...

  SvaraRadera
 4. I ärlighetens namn så får man väl ändå säga att österlen blev lite värre drabbat, Såvida inte tidningarna vill visa att de minsann hade rätt, och nu har letat upp lite gamla oväder som kan sändas som nya hahaha... Men annars verkar de haft liiite mer snö på österlen.
  http://www.sydsvenskan.se/webb-tv/webb-tv-skane/tv-kraftigt-snoovader-pa-osterlen/?mid=AA478343

  SvaraRadera
 5. Haha, i klass med jordskalvet i Halmstad i somras.
  https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcToqNBqmWlieKXdiEW7qeJDscgnF2GEWcDIY9dtj_d_ZTyhxsZr

  SvaraRadera
 6. fasiken här i sthlm har de snöat hela dagen och forsätter än

  SvaraRadera
 7. Och nu är det vitt vitt vitt i Lund, men nu när blåsten lagt sig så kan man väl ändå inte prata om snörstorm, så liiiite snuvad på den känner man sig allt hahaha.. Hur ser det ut hos dig? Fortfarande så där lite vitt puder :)?

  SvaraRadera
 8. Jag ska till Helsingborg på torsdag om det inte snöar för mycket. Det känns nästan som att jag kan åka ;-)

  SvaraRadera
 9. Men det snöar faktiskt jättemycket i skåne nu +Pontus Fröding - det är vitt överallt och om det hade regnat så hade man sagt att det ösregnar, men jag vet inte vad man säger om snö :)

  SvaraRadera
 10. Okej det snöar, men nej, det vräker inte ned.

  SvaraRadera
 11. Här faller flingorna fint nästan rätt ner - bara lite i sidled :)

  SvaraRadera
 12. Jo, hos mig vräkte det ner nyss, liiite mer normalt nu - men nu var det ju inte till Lund du skulle :) Och hahaha.. jag har svårt att mäta med något annat än skånemått :) men jag tror det är rätt snöigt även för andra, fast vi slapp värsta stormen. Kolla på klippet jag länkar till ovan, fast så blev det inte i Lund.

  SvaraRadera
 13. Jag missade tyvärr vilken ort det klippet kom ifrån. Vet du det?

  SvaraRadera
 14. Tsss... skånemått var det ja. ;) Vad ska +Pontus Fröding göra i sundets pärla?

  SvaraRadera
 15. Bara ett tråkigt möte. ;-) 

  Eller tja ska träffa en kollega och gå igenom lite saker som har blivit lite tokiga, men vi brukar ha rätt kul så :-D

  SvaraRadera
 16. Nä, det var på österlen, men jag missade var och hinner inte kolla om nu :) Och ja allt är med skånemått :)
  Får hoppas du får ett bra besök +Pontus Fröding!!!

  SvaraRadera
 17. Snökurs för skåningar, kan det vara en affärsidé?

  SvaraRadera
 18. Hahahaha... Jag blev full i skratt när jag åkte med bussen hem idag för jag tänkte på denna tråd och kände mig som en riktigt skåning :D (Snön på väg bort, ser snart ut som +Fredrik Adetoft s bild igen hehe.. )

  SvaraRadera
 19. Tror resan blir inställd, det snöar rätt bra i jkpg ..

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Låna och lev, eller spara och dö?

Varför är det så viktigt för vissa att husvagnen är kontant betald? Om 11 år så är min nya vagn också betald. Visserligen inte kontant men jag har slitit och släpat för pengarna lika hårt som den som sparat.
Jag har inte haft möjlighet att spara tusentals kronor varje månad för att kunna köpa den vagnen vi ville ha innan barnen var födda. Det är först nu som ekonomin har stabiliserats och möjligheten finns. Något sent med tanke på att endast två barn bor kvar hemma och en av dem är 17 och måttligt intresserad av att följa med. Men dottern på nio är överförtjust! Hon har en väska packad “stand by” i fall att. Det är så verkligheten ser ut iallafall.
Om jag skulle börja spara pengar till husvagn i detta nu, när den gröna kvisten växer sig allt starkare, så hade ju även min dotter flytt fältet när tiden var inne för att hämta vagnen. Jag hade närmat mig 60 och husbil kanske hade varit ett bättre alternativ. Men då hade jag nog fått spara ett årtionde till och endast mina barnbarn hade fått …

Är vi alla alkoholister?

Det märks att det är helg. För mig är det tröttheten som slår till. Jag är alltid tröttare på fredag eftermiddag än någon annan dag. Piggast är jag naturligtvis på måndag morgon. Jag tillhör ju den lilla skara som verkligen vilar under helgen.
Mina sociala flöden svämmar över av bilder på fulla vinglas, kylskåp fyllda med “fulöl”. Stämningen är hög.

Män postar bilder på tända grillar med fokus på en öppnad burk öl av den importerade sorten. Till denna grillbild finns en text där det beskrivs hur viktig den där ölen är. 

Kvinnor postar bilder där de tillsammans med väninnor håller upp välfyllda vinglas. Även till dessa bilder på kvinnor i yngre medelåldern finns det en text som går ut på att det ska drickas vin och det är det som är viktigt för att verkligen ha kul.

Husvagnsägarna är helt i extas. Äntligen ska de ut på premiärturen till deras favoritcamping. Här hade det kunnat postats vackra vyer på omgivningarna men istället ser vi ett foto inifrån ett skumt förtält. På bordet står en…

Storsnigel has left the building.

Förr eller senare händer det. Barnen växer upp till små vuxna individer som får ta körkort, rösta i riksdagsvalet och förhoppningsvis skaffar de ett jobb efter avslutad skolgång. Många av dessa nya vuxna längtar till att få klara sig på egen hand och skaffar ett eget litet skyffe och där är enligt mig mitt jobb som uppfostrande förälder finito. My job is done! Att som ung vuxen fortsätta att parasitera på sina hårt arbetande föräldrar kan i längden vara ödesdigert för kaxiga, vuxna wannabies som tror sig veta allt om världen bara för att de har stått på ett studentflak som har åkt två varv runt torget. Risken är stor att dessa i sinom tid blir utsparkade.
Storsnigel tillhör de som tog chansen att starta ett eget liv i egen bostad så fort studentmössan hamnade på hatthyllan. En liten stuga på landet med allt som behövs. Ca 15 minuter från stan.
Jag är inte ledsen. Jag är glad för hans skull. Han ligger inte längre i startgroparna. Startskottet har gått och han är mitt inne i loppet.
Sakn…