Fortsätt till huvudinnehåll

Alltså tyvärr!


Samsung S4 vinner inga röster hos mig. Varför trycka i massa skitfunktioner som ingen kommer att använda istället för att förbättra dom som redan finns? Höja kvalitetsintrycket hade nog inte skadat heller. Plast som knarrar känns aldrig bra.

#adesvarld

Samsung lanserar Iphone-dödare
Man brukar tala om ”smoke and mirrors” när man arrangerar spektakel för att förbluffa en publik. Och det hade Samsung tagit fasta på när man låtit ta fram en kortare Broadwayshow med full orkester för...Post imported by Google+Blog for WordPress.

Kommentarer

 1. Nej jag kommer att behålla min S3, känns inte som att det är värt att uppgradera.

  SvaraRadera
 2. Jag kommer köpa jag är chockad vilken lur! Inget snack länngre asiaterna har tagit över som kungar helt galet hur man kan få så mycket ur en plastbit konstigt att amerikanerna inte lyckas med att få det ur glasbitarna?

  SvaraRadera
 3. Tror att LG, Äpplet, och Sampung för lägga in mer växel för komma upp i samma prestanda som HTC One X+ eller den nya One. HTC har snabbare cpu och snabbare minne än dem andra ^_^

  SvaraRadera
 4. Suck, Peter Pettersson.... den här gången låtsas han nästan att han är neutral.

  SvaraRadera
 5. Eftersom HTC inte visat någon direkt kvalité på sistone... flertalet av mina vänner har samtliga haft riktigt kassa HTC-lurar så är det inte ett alternativ just nu, och Sense hjälper inte direkt.
  Visar det sig att ONE är stabil och det kommer en bra CM på den så kanske den kan bli intressant.

  SvaraRadera
 6. För mig som har en S2 är detta ändå intressant. Är mer sugen på HTC One om jag skulle byta idag men väntar nog och ser om det finns substans i ryktena kring X-phone.

  SvaraRadera
 7. +Stefan Blid Snabbare CPU? S4 har ju "Quad-core 1.9GHz Snapdragon 600 in the U.S. (8-core 1.8GHz Exnyos 5 Octa elsewhere)" medan HTC One sitter på "Quad-core 1.7GHz Snapdragon 600"

  SvaraRadera
 8. Är det inte lite väl 2010 att prata om iPhone dödare?

  Presentationen gav mig ingen "måste ha!" känsla men det fick jag inte för S3 heller förrän jag fick testa den på riktigt.

  Det jag stör mig mest på är alla Samsung specifika funktioner. Speciellt de som de vill ska ersätta dom som redan tillhandahålls bra direkt i Android från Google.

  Är det något jag vägrar göra så är det att låsa in mig till en speciell tillverkare.

  Jag kan vänta ett tag till med att ersätta min S2.

  SvaraRadera
 9. den laggar ju!! även fast den har 2x4 core cpu och 2GB ram!! skäms tamigfan!

  SvaraRadera
 10. Inga röster hos mig heller, skall tydligen vara rätt likt S3

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Låna och lev, eller spara och dö?

Varför är det så viktigt för vissa att husvagnen är kontant betald? Om 11 år så är min nya vagn också betald. Visserligen inte kontant men jag har slitit och släpat för pengarna lika hårt som den som sparat.
Jag har inte haft möjlighet att spara tusentals kronor varje månad för att kunna köpa den vagnen vi ville ha innan barnen var födda. Det är först nu som ekonomin har stabiliserats och möjligheten finns. Något sent med tanke på att endast två barn bor kvar hemma och en av dem är 17 och måttligt intresserad av att följa med. Men dottern på nio är överförtjust! Hon har en väska packad “stand by” i fall att. Det är så verkligheten ser ut iallafall.
Om jag skulle börja spara pengar till husvagn i detta nu, när den gröna kvisten växer sig allt starkare, så hade ju även min dotter flytt fältet när tiden var inne för att hämta vagnen. Jag hade närmat mig 60 och husbil kanske hade varit ett bättre alternativ. Men då hade jag nog fått spara ett årtionde till och endast mina barnbarn hade fått …

Är vi alla alkoholister?

Det märks att det är helg. För mig är det tröttheten som slår till. Jag är alltid tröttare på fredag eftermiddag än någon annan dag. Piggast är jag naturligtvis på måndag morgon. Jag tillhör ju den lilla skara som verkligen vilar under helgen.
Mina sociala flöden svämmar över av bilder på fulla vinglas, kylskåp fyllda med “fulöl”. Stämningen är hög.

Män postar bilder på tända grillar med fokus på en öppnad burk öl av den importerade sorten. Till denna grillbild finns en text där det beskrivs hur viktig den där ölen är. 

Kvinnor postar bilder där de tillsammans med väninnor håller upp välfyllda vinglas. Även till dessa bilder på kvinnor i yngre medelåldern finns det en text som går ut på att det ska drickas vin och det är det som är viktigt för att verkligen ha kul.

Husvagnsägarna är helt i extas. Äntligen ska de ut på premiärturen till deras favoritcamping. Här hade det kunnat postats vackra vyer på omgivningarna men istället ser vi ett foto inifrån ett skumt förtält. På bordet står en…

Storsnigel has left the building.

Förr eller senare händer det. Barnen växer upp till små vuxna individer som får ta körkort, rösta i riksdagsvalet och förhoppningsvis skaffar de ett jobb efter avslutad skolgång. Många av dessa nya vuxna längtar till att få klara sig på egen hand och skaffar ett eget litet skyffe och där är enligt mig mitt jobb som uppfostrande förälder finito. My job is done! Att som ung vuxen fortsätta att parasitera på sina hårt arbetande föräldrar kan i längden vara ödesdigert för kaxiga, vuxna wannabies som tror sig veta allt om världen bara för att de har stått på ett studentflak som har åkt två varv runt torget. Risken är stor att dessa i sinom tid blir utsparkade.
Storsnigel tillhör de som tog chansen att starta ett eget liv i egen bostad så fort studentmössan hamnade på hatthyllan. En liten stuga på landet med allt som behövs. Ca 15 minuter från stan.
Jag är inte ledsen. Jag är glad för hans skull. Han ligger inte längre i startgroparna. Startskottet har gått och han är mitt inne i loppet.
Sakn…