Fortsätt till huvudinnehåll

Vidare i livet med ett leende!

Som många av er vet så har jag gjort en grundlig renovering av mina tänder.
Nu är det på slutklämmen och det känns JÄVLIGT bra!!

Efter flera år av misshandel, mobbing och utfrysning av munhålan så blev det äntligen dags.
Jag började mina besök hos tandverkstaden för snart ett år sedan. Min ekonomiska kurva hade, med min älskade sambos hjälp, börjat peka uppåt. Vi hade en prioriteringslista och mina tänder stod högt upp!

Så nu är jag snart klar. Bilderna, speciellt den som visar före är väl inte så rolig men resultatet ser ni på den andra!
Jag är mycket imponerad av vad tandläkare kan åstadkomma.
Äntligen har jag tänder på alla ställen som jag en gång hade. Skum känsla!

Nä nu får bedövningen släppa. Är ju hungrig som en nyvaken grottbjörn!!
Vill ju testa mina nya bissingar oxå!

Go kväll på er!!20130124-183618.jpg

20130124-183629.jpg

Kommentarer

 1. Hur många stifft blev det? Å får man fråga va betala du för en? Blir jag av med en tand till så börjar det bli marigt att tugga moröttern om de inte är väl kokta!

  SvaraRadera
 2. Två stift, en titanskruv och en brygga. En del lagningar. Totalt ca 18 000kr

  SvaraRadera
 3. Inte hela veckopengen men nästan.. Men om man nu ska leva drägligt resten av livet så.. Jag får ta av tatoo kassan! :)

  SvaraRadera
 4. Ja fy fanken. Ska testa bryggan så fort bedövningen släppt!!

  SvaraRadera
 5. Fan vad gött att slippa svälja biffarna hela nu då :P Nä'rå, ser finfint ut det där :D Hoppas att det blir min tur nån gång :)

  SvaraRadera
 6. Tack Micke!!
  Din tid kommer!!

  SvaraRadera
 7. Ann-Britt Jansson24 januari 2013 19:54

  Va skönt!! Nu kan du bita ifrån dig!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Låna och lev, eller spara och dö?

Varför är det så viktigt för vissa att husvagnen är kontant betald? Om 11 år så är min nya vagn också betald. Visserligen inte kontant men jag har slitit och släpat för pengarna lika hårt som den som sparat.
Jag har inte haft möjlighet att spara tusentals kronor varje månad för att kunna köpa den vagnen vi ville ha innan barnen var födda. Det är först nu som ekonomin har stabiliserats och möjligheten finns. Något sent med tanke på att endast två barn bor kvar hemma och en av dem är 17 och måttligt intresserad av att följa med. Men dottern på nio är överförtjust! Hon har en väska packad “stand by” i fall att. Det är så verkligheten ser ut iallafall.
Om jag skulle börja spara pengar till husvagn i detta nu, när den gröna kvisten växer sig allt starkare, så hade ju även min dotter flytt fältet när tiden var inne för att hämta vagnen. Jag hade närmat mig 60 och husbil kanske hade varit ett bättre alternativ. Men då hade jag nog fått spara ett årtionde till och endast mina barnbarn hade fått …

Är vi alla alkoholister?

Det märks att det är helg. För mig är det tröttheten som slår till. Jag är alltid tröttare på fredag eftermiddag än någon annan dag. Piggast är jag naturligtvis på måndag morgon. Jag tillhör ju den lilla skara som verkligen vilar under helgen.
Mina sociala flöden svämmar över av bilder på fulla vinglas, kylskåp fyllda med “fulöl”. Stämningen är hög.

Män postar bilder på tända grillar med fokus på en öppnad burk öl av den importerade sorten. Till denna grillbild finns en text där det beskrivs hur viktig den där ölen är. 

Kvinnor postar bilder där de tillsammans med väninnor håller upp välfyllda vinglas. Även till dessa bilder på kvinnor i yngre medelåldern finns det en text som går ut på att det ska drickas vin och det är det som är viktigt för att verkligen ha kul.

Husvagnsägarna är helt i extas. Äntligen ska de ut på premiärturen till deras favoritcamping. Här hade det kunnat postats vackra vyer på omgivningarna men istället ser vi ett foto inifrån ett skumt förtält. På bordet står en…

Storsnigel has left the building.

Förr eller senare händer det. Barnen växer upp till små vuxna individer som får ta körkort, rösta i riksdagsvalet och förhoppningsvis skaffar de ett jobb efter avslutad skolgång. Många av dessa nya vuxna längtar till att få klara sig på egen hand och skaffar ett eget litet skyffe och där är enligt mig mitt jobb som uppfostrande förälder finito. My job is done! Att som ung vuxen fortsätta att parasitera på sina hårt arbetande föräldrar kan i längden vara ödesdigert för kaxiga, vuxna wannabies som tror sig veta allt om världen bara för att de har stått på ett studentflak som har åkt två varv runt torget. Risken är stor att dessa i sinom tid blir utsparkade.
Storsnigel tillhör de som tog chansen att starta ett eget liv i egen bostad så fort studentmössan hamnade på hatthyllan. En liten stuga på landet med allt som behövs. Ca 15 minuter från stan.
Jag är inte ledsen. Jag är glad för hans skull. Han ligger inte längre i startgroparna. Startskottet har gått och han är mitt inne i loppet.
Sakn…